Banner

Access Bars betyder adgang gennem barrierer og er en behandlingsform, hvor man berører 32 punkter/energibaner på og omkring hovedet. Derved falder hjernebølgerne til ro, og man frigør gamle tanker, følelser og overbevisninger som man har samlet igennem dette og eventulet tidligere liv.

Der er et punkt/energibane for hvert aspekt i livet: Penge, kontrol, kreativitet, forbindelser/relationer, livsformer, aldring, form/struktur, håb/drømme, bevidsthed, glæde sorg, healing, krop, seksualitet, venlighed, teknemmelighed, fred & ro, tid & rum og kommunikation.

Ved at åbne for energibanerne, renser man dem for "blokeret" energi.Måske er der et/flere af punkterne, som kræver særlig opmærksomhed, gør da blot opmærksom på det. Ellers er det samtlige punkter der berøres i løbet af en behandling.

En Bars behandling foregår imens du ligger på ryggen med tøj på, og et tæppe over, behandlingen varer 45 min.

Access Bars er lidt som Zoenterapi - bare på hovedet. Hvor Zoneterapi relaterer sig til områder i kroppen, relaterer Access Bars sig fortrinsvis til psyken, udvider vores bevidsthed og hjælper os til at agere, istedet for at reagere.

Glæder mig til at se dig i Udsigten Velvære

tlf.: 29 80 64 53